Voor de beste betonproducten
nl | fr
+32 (0)2 237 60 20 | mail@probeton.be

Laatste nieuws

 
29/04/2019

Nieuwe voorzitter bij PROBETON


Naar aanleiding van de op rust stelling van de heer Alain Broes, directeur bij Mobiel Brussel (Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest) en voorzitter van PROBETON sinds 2011, werd door de Raad van Bestuur een nieuwe voorzitter benoemd.

De overdracht vond plaats ter gelegenheid van de jaarlijkse statutaire Algemene Vergadering op 24 april ll.

In zijn toespraak heeft Johan Horckmans, directeur van PROBETON, de heer Broes bedankt voor zijn jarenlange inzet, eerst als bestuurder en vervolgens als voorzitter.

In 2011 volgde Alain Broes de heer Paul-Henri Besem, Inspecteur général du Département des Expertises techniques de la Direction générale opérationnelle des routes et bâtiments du Service Public de Wallonie, op als Voorzitter van PROBETON. Zodoende werd een informeel beurtrolsysteem ingevoerd tussen het Vlaams Gewest, het Waals Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De nieuwe Voorzitter, de heer Pieter De Winne, werd dan ook voorgedragen door het Vlaams Gewest. De heer Horckmans bedankte hem voor zijn persoonlijke engagement en dat van zijn dienst, Afdeling Wegen en Verkeer, en bij uitbreiding van het hele Vlaams Gewest, binnen de vereniging en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking. De heer De Winne zal PROBETON begeleiden in zijn belangrijkste uitdaging: digitaliseren!

Alain Broes

Pieter De Winne

PROBETON vzw | Voor de beste betonproducten
Jules Bordetlaan 11 - 1140 BRUSSEL - BELGIË - tel: +32 (0)2 237 60 20 - mail@probeton.be© 2022 | PRIVACY POLICY | design by Ozalith.be