Voor de beste betonproducten
nl | fr
+32 (0)2 237 60 20 | mail@probeton.be

Laatste nieuws

 
23/01/2014

Salon des Mandataires 2014


Het 'Salon des Mandataires' is een vakbeurs die wordt georganiseerd op initiatief van het Waalse Ministerie van Binnenlandse Zaken en Openbaar Ambt en heeft tot doel

de mandatarissen en ambtenaren van gemeenten, provincies, OCMW's en intercommunales, evenals de bedrijven die actief zijn in de openbare sector, samen te brengen, waardoor zij van gedachten kunnen uitwisselen en oordeelkundige investeringen kunnen realiseren voor hun respectievelijke entiteiten.

Verder kunnen bezoekers en deelnemers workshops en lezingen bijwonen aangaande thema's die verband houden met de uitdagingen waarmee lokale overheden vandaag te kampen krijgen.

Voor PROBETON vormt deze vakbeurs een uitstekende gelegenheid om het publiek aan de reglementaire verplichtingen van de CE-markering te herinneren en de troeven van het BENOR-merk uit te spelen. Lokale overheden zijn immers voorschrijvers en gebruikers van een groot aantal CE-gemarkeerde en/of BENOR-gecertificeerde betonproducten in het kader van infrastructuur- en wegeniswerken, het optrekken van openbare gebouwen, ...

Dit jaar vindt het 'Salon des Mandataires' plaats op 13 en 14 februari in het Activiteitenpark WEX te Marche-en-Famenne.

PROBETON zal aanwezig zijn, in partnerschap met COPRO en BE-CERT.

Wanneer u naar het 'Salon des Mandataires 2014' komt, vergeet dan zeker niet een bezoek aan onze stand te brengen: ref. 1E16 op de beursvloer!

PROBETON vzw | Voor de beste betonproducten
Jules Bordetlaan 11 - 1140 BRUSSEL - BELGIË - tel: +32 (0)2 237 60 20 - mail@probeton.be



© 2022 | PRIVACY POLICY | design by Ozalith.be